Colorful Leads

COLORFUL ELEMENT SCARFS

Colorful Element kollektionen består af prints jeg har designet med inspiration fra naturens forskellige elementer. Modellen er strikket i en tubemodel der kan vikles dobbelt om halsen. Kvaliteten er en blød merinould der holder godt på varmen.

 

COLORFUL LEAD ELEMENT printet fåes i to varianter, som er inspireret af planter og nøgne grene. Det end design had en organisk clade hvor mønsteret af de nøgne grens spreder sig ud, men det andet design har en liniær opbygning, med et bladmønster der skiftevis går hver sin retning. Jeg had bag designer lade mig inspirere af den danske naturs årstider hvor plantelivet og træer i foråret springer ud, og i efteråret bliver nøgne igen.

INSPIRATION

 

Visionen bag produkterne er strikkede tekstiler med inspiration hentet fra nordiske elementer og med et farverigt tvist. Jeg anvender både naturen og den nordiske kulturhistorie i mine designs, hvilket også giver produkterne forskellige historier samt udtryk.

 

Da jeg har færøske rødder og bopæl ved den jyske Vestkyst, er min interesse særligt stor for historien og landskabet ved disse egne. Mine designs spæner eksempelvis lige fra Vadehavets elementer til traditionelle færøske strikke mønstre med et personligt tvist

 

Barbara Jacobsen ejer rettigheder over alle billeder og produkter på hjemmesiden

Med fokus på historier, høj kvalitet samt den bæredygtige synsvinkel, kan du med god samvitighed bære et Barbara Jacobsen produkt.

QUICK LINKS

GET IN TOUCH

Call me:

60812095

 

Mail:

Barbaraj@live.dk