Colorful land and sea

COLORFUL ELEMENT SCARFS

Colorful Element kollektionen består af prints jeg har designet med inspiration fra naturens forskellige elementer. Denne model adskiller sig fra de andre ved at være mere let og ikke er et rør. Tørklædet er 165cm lang og x bred. Kvaliteterne er forskellige fra farvevarianterne. Modellen er perfekt som overgangs- eller indendørs tørklæde.

 

COLORFUL LAND AND SEA printet er inspireret af de organiske mønstre der opstår mellem sandet og havet ved Vaden. Disse smukke mønstre opstår pga tidevandets gennemstrømninger, der konstant får landskabet til at forandre sig.

Tørklædet er mønstret på den ene side og har et "knitret" mønster på den anden. Dette giver også flere anvendelsesmuligheder efter det ønskede udtryk.

 

INSPIRATION

 

Visionen bag produkterne er strikkede tekstiler med inspiration hentet fra nordiske elementer og med et farverigt tvist. Jeg anvender både naturen og den nordiske kulturhistorie i mine designs, hvilket også giver produkterne forskellige historier samt udtryk.

 

Da jeg har færøske rødder og bopæl ved den jyske Vestkyst, er min interesse særligt stor for historien og landskabet ved disse egne. Mine designs spæner eksempelvis lige fra Vadehavets elementer til traditionelle færøske strikke mønstre med et personligt tvist

 

Barbara Jacobsen ejer rettigheder over alle billeder og produkter på hjemmesiden

Med fokus på historier, høj kvalitet samt den bæredygtige synsvinkel, kan du med god samvitighed bære et Barbara Jacobsen produkt.

QUICK LINKS

GET IN TOUCH

Call me:

60812095

 

Mail:

Barbaraj@live.dk