Shell Of Tides

SHELL OF TIDES

Inspirationen til kollektionen Shell of Tides tager afsæt fra Vadehavet ved den jyske Vestkyst. Se videoen for at se den samlede proces bag designet her.

 

Blusens form er inspireret af en hjertemusling, hvilket også giver en løs og behagelig pasform, kanterne på ærmer og krave er bølgede ligesom muslingen silhuet. Kraven kan trækkes ned og op, hvilket symboliserer tidevandet foranderlighed. For at skabe tekstur i den bløde merinould, har jeg anvendt et effektgarn, uldgrepe, der trækker sig sammen ved første varme vask. Varmen fikserer denne form permanet på fladen derefter. Blusen fåes i to farvevarianter. Rosa/lilla inspireret af de varme toner på en smuk solnedgangs horisont & Blå/Lyseblå som er inspireret af vesterhavets kølige nuancer. Blusen er one size (S/M) og strikkes på bestilling.

HISTORIEN BAG

 

Visionen bag Barbara Jacobsen Knitdesign er strikkede tekstiler med inspiration hentet fra nordiske elementer og med et farverigt tvist. Jeg anvender både naturen og den nordiske kulturhistorie i mine designs, hvilket også giver produkterne forskellige historier samt udtryk.

 

Da jeg har færøske rødder og bopæl ved den jyske Vestkyst, er min interesse særligt stor for historien og landskabet ved disse egne. Mine designs spæner eksempelvis lige fra Vadehavets elementer til traditionelle færøske strikke mønstre med et personligt tvist

Med fokus på historier, høj kvalitet samt den bæredygtige synsvinkel, kan du med god samvitighed bære et Barbara Jacobsen Knitdesign produkt, som du ved at der ligger flere tanker bag. Det er denne helt tætte relation fra designer til kunden der gør produktionen unik.

QUICK LINKS

 

Spørgsmål til forsendelse? Tjek FAQ for svar.

 

 

Se nuværende udvalg af varer i webshoppen. Det er nemt og hurtigt, og du får leveret pakken lige til døren.

 

TERMS

 

Barbara Jacobsen ejer rettigheder over alle billeder og produkter på hjemmesiden

GET IN TOUCH

Jernbanegade 3

6753 Agerbæk

Call me:

60812095

E-mail:

bjkd@outlook.com

PAYMENT METHODS