Colorful Leads

COLORFUL ELEMENT SCARFS

Colorful Element kollektionen består af prints jeg har designet med inspiration fra naturens forskellige elementer. Modellen er strikket i en tubemodel der kan vikles dobbelt om halsen. Kvaliteten er en blød merinould der holder godt på varmen.

 

COLORFUL LEAD ELEMENT printet fåes i to varianter, som er inspireret af planter og nøgne grene. Det end design had en organisk clade hvor mønsteret af de nøgne grens spreder sig ud, men det andet design har en liniær opbygning, med et bladmønster der skiftevis går hver sin retning. Jeg had bag designer lade mig inspirere af den danske naturs årstider hvor plantelivet og træer i foråret springer ud, og i efteråret bliver nøgne igen.

HISTORIEN BAG

 

Visionen bag Barbara Jacobsen Knitdesign er strikkede tekstiler med inspiration hentet fra nordiske elementer og med et farverigt tvist. Jeg anvender både naturen og den nordiske kulturhistorie i mine designs, hvilket også giver produkterne forskellige historier samt udtryk.

 

Da jeg har færøske rødder og bopæl ved den jyske Vestkyst, er min interesse særligt stor for historien og landskabet ved disse egne. Mine designs spæner eksempelvis lige fra Vadehavets elementer til traditionelle færøske strikke mønstre med et personligt tvist

Med fokus på historier, høj kvalitet samt den bæredygtige synsvinkel, kan du med god samvitighed bære et Barbara Jacobsen Knitdesign produkt, som du ved at der ligger flere tanker bag. Det er denne helt tætte relation fra designer til kunden der gør produktionen unik.

QUICK LINKS

 

Spørgsmål til forsendelse? Tjek FAQ for svar.

 

 

Se nuværende udvalg af varer i webshoppen. Det er nemt og hurtigt, og du får leveret pakken lige til døren.

 

TERMS

 

Barbara Jacobsen ejer rettigheder over alle billeder og produkter på hjemmesiden

GET IN TOUCH

Jernbanegade 3

6753 Agerbæk

Call me:

60812095

E-mail:

bjkd@outlook.com

PAYMENT METHODS