Colorful land and sea

COLORFUL ELEMENT SCARFS

Colorful Element kollektionen består af prints jeg har designet med inspiration fra naturens forskellige elementer. Denne model adskiller sig fra de andre ved at være mere let og ikke er et rør. Tørklædet er 165cm lang og x bred. Kvaliteterne er forskellige fra farvevarianterne. Modellen er perfekt som overgangs- eller indendørs tørklæde.

 

COLORFUL LAND AND SEA printet er inspireret af de organiske mønstre der opstår mellem sandet og havet ved Vaden. Disse smukke mønstre opstår pga tidevandets gennemstrømninger, der konstant får landskabet til at forandre sig.

Tørklædet er mønstret på den ene side og har et "knitret" mønster på den anden. Dette giver også flere anvendelsesmuligheder efter det ønskede udtryk.

Se de forskellige materialesammensætninger hos de enkelte produkter i webshoppen.

HISTORIEN BAG

 

Visionen bag Barbara Jacobsen Knitdesign er strikkede tekstiler med inspiration hentet fra nordiske elementer og med et farverigt tvist. Jeg anvender både naturen og den nordiske kulturhistorie i mine designs, hvilket også giver produkterne forskellige historier samt udtryk.

 

Da jeg har færøske rødder og bopæl ved den jyske Vestkyst, er min interesse særligt stor for historien og landskabet ved disse egne. Mine designs spæner eksempelvis lige fra Vadehavets elementer til traditionelle færøske strikke mønstre med et personligt tvist

Med fokus på historier, høj kvalitet samt den bæredygtige synsvinkel, kan du med god samvitighed bære et Barbara Jacobsen Knitdesign produkt, som du ved at der ligger flere tanker bag. Det er denne helt tætte relation fra designer til kunden der gør produktionen unik.

QUICK LINKS

 

Spørgsmål til forsendelse? Tjek FAQ for svar.

 

 

Se nuværende udvalg af varer i webshoppen. Det er nemt og hurtigt, og du får leveret pakken lige til døren.

 

TERMS

 

Barbara Jacobsen ejer rettigheder over alle billeder og produkter på hjemmesiden

GET IN TOUCH

Jernbanegade 3

6753 Agerbæk

Call me:

60812095

E-mail:

bjkd@outlook.com

PAYMENT METHODS