Historien Bag

HISTORIEN BAG

Visionen bag Barbara Jacobsen Knitdesign er strikkede tekstiler med inspiration hentet fra nordiske elementer og med et farverigt tvist. Jeg anvender både naturen og den nordiske kulturhistorie i mine designs, hvilket også giver produkterne forskellige historier samt udtryk. Da jeg har færøske rødder og bopæl ved den jyske Vestkyst, er min interesse særligt stor for historien og landskabet ved disse egne. Mine designs spæner eksempelvis lige fra Vadehavets elementer til traditionelle færøske strik mønstre med et personligt tvist.

Mit udtryk kommer frem gennem enkelte designformer hvor det er mønsteret og farverne der dominerer. Tekstilerne strikkes på min strikkemaskine og kvaliteterne er lækre uldgarner fra England og Italien. Bæredygtighed er også et af mine fokuspunkter, derfor lægger jeg stor vægt på mindst muligt spild under udviklingsprocessen. Når du køber et produkt ved Barbara Jacobsen design er du garanteret et lækkert stykke tekstilhåndværk som er produceret i Danmark og med en personlig fortælling bag.

 

 

Mit navn er Barbara Jacobsen og jeg står bag mærket Barbara Jacobsen knitdesign. Jeg er uddannet tekstildesigner fra VIA Design med specialisering i strik.

Med fokus på historier, høj kvalitet samt den bæredygtige synsvinkel, kan du med god samvitighed bære et Barbara Jacobsen Knitdesign produkt, som du ved at der ligger flere tanker bag. Det er denne helt tætte relation fra designer til kunden der gør produktionen unik.

QUICK LINKS

 

Spørgsmål til forsendelse? Tjek FAQ for svar.

 

 

Se nuværende udvalg af varer i webshoppen. Det er nemt og hurtigt, og du får leveret pakken lige til døren.

 

TERMS

 

Barbara Jacobsen ejer rettigheder over alle billeder og produkter på hjemmesiden

GET IN TOUCH

Jernbanegade 3

6753 Agerbæk

Call me:

60812095

E-mail:

bjkd@outlook.com

PAYMENT METHODS